Bedrijfstuinen

Uw bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf, daarom is het belangrijk dat uw tuin er netjes en verzorgt uitziet. De Vernieuwing is gespecialiseerd in het onderhouden van uw tuin en staat graag klaar voor uw bedrijf. Het hele jaar rond onderhouden wij graag uw bedrijfstuin, of het nu gaat om wekelijkse of maandelijkse tuinonderhoud, De Vernieuwing helpt graag. Ook is het mogelijk om alleen een voorjaarssnoei of wintersnoei af te spreken zodat uw tuin niet verwilderd, maar toch de minimale aandacht krijgt die het verdiend.

Als de Vernieuwing het over het onderhoud van uw bedrijfstuin heeft , dan verstaan we daaronder: het snoeien van heesters, het knippen van hagen, het onkruid vrij houden van de borders en eventueel nieuwe aanplant om uw bedrijfstuin weer te laten stralen.Uiteraard is er meer mogelijk door contact op te nemen, kunt u precies bespreken wat u wil.

Onze medewerkers verzorgen tuinonderhoud in de omgeving van Bunschoten, Amersfoort, Hilversum, Eemdijk, Nijkerk, Soest, Zevenhuizen, Soestdijk, Eembrugge en Blaricum. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen.

Facebook

Tuinaanleg zakelijk