Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf de Vernieuwing is een gespecialiseerd hoveniersbedrijf in tuinaanleg. Met ons team van vakkundig personeel houden wij ons dagelijks bezig met diverse soorten van tuinaanleg. Met de opgebouwde ervaringen in Beplantingen, sierbestrating, grondwerk, vijvers, terrassen, tuinverlichting, beregening of priëlen, staan onze hoveniers garant voor een vakkundig aanleg van uw tuin en maken een tuin die uw verwachtingen overtreft. De Vernieuwing helpt u daarom graag bij uw tuinaanleg. Wilt u lekker lang genieten van uw mooie tuin? Dan kunnen wij u helpen.

Bij de aanleg van uw tuin wordt het ontwerp omgezet naar de werkelijkheid. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat het ontwerp goed ”vertaald” wordt. Bij Hoveniersbedrijf de Vernieuwing wordt dit gedaan door onze vakmensen. Bij de aanleg wordt ook de uiteindelijke uitstraling van de tuin bepaald. Een mooi ontwerp komt pas echt tot z’n recht door te letten op details.

Wanneer u kiest voor De Vernieuwing voor uw tuinaanleg dan maken wij eerst een afspraak voor kennismaking. Tijdens deze afspraak laten wij alle mogelijkheden zien voor een tuinaanleg ontwerp en nemen wij gelijk mee wat uw eigen wensen zijn. Wanneer er tot een akkoord gekomen is gaan over tot het aanleggen van uw tuin. Tijdens de tuinaanleg maken wij altijd en alleen gebruik van hoogwaardig materiaal .

Bij de vernieuwing kunt u terecht voor grondwerk, sierbestrating, schutting, terrassen maar ook voor een complete tuinaanleg. Wanneer u geïntresseerd bent in tuinaanleg door de Vernieuwing kunt u gerust contact opnemen en vrijblijvend een afspraak maken. Wij leggen tuinen aan in de omgeving van Bunschoten, Amersfoort, Hilversum, Eemdijk, Nijkerk, Soest, Baarn Laren en Blaricum. Waarneer dat nodig is gaan we verder om uw tuin tot een droomtuin te maken.

Facebook

Recente Tuinaanleg Referenties

Veranda’s en Tuinhuizen

Ontwerp en eindresultaat

Aanleg voortuin

Tuin met palenwand