Tuinonderhoud

Heeft u ook geen zin of tijd om uw tuin bij te houden? Maar wilt u toch dat uw tuin er netjes er verzorg bij ligt? Maak dan nu een afspraak met de Vernieuwing voor een complete tuinonderhoud. De Vernieuwing is gespecialiseerd in tuinonderhoud en staat graag voor u klaar. Of het nu gaat om wekelijkse en maandelijkse tuinonderhoud, de Vernieuwing helpt graag.

Voor een mooie en goed onderhouden tuin bent uw bij ons aan het goede adres. Onderhoud bestaat niet alleen uit het verwijderen van onkruid, maar beslaat bijvoorbeeld ook goede bemesting en vakkundige snoei. Uw woning of pand is uw visitekaartje. Een goed onderhouden tuin geeft u niet alleen een professionele uitstraling, maar verhoogt ook de waarde van uw pand.

Onderhoud van tuinen, snoeien, maaien of het knippen van uw heg? Bij een mooie en verzorgde tuin komt veel kijken. Tuinonderhoud is daardoor zeer belangrijk. Dit hoeft u niet langer te doen, De Vernieuwing hoveniers neemt het graag van u over. De Vernieuwing staat klaar voor tuinonderhoud. Met tuinonderhoud van ons bedrijf kunt u het hele jaar door blijven genieten van een mooie tuin.

Voor sommige mensen is tuinonderhoud zeer ontspannen terwijl andere mensen dit als een belasting ervaren. Onze medewerkers verzorgen tuinonderhoud in de omgeving van Bunschoten, Amersfoort, Hilversum, Eemdijk, Nijkerk, Soest, Baarn Laren en Blaricum. Waarneer dat nodig is gaan we verder om uw tuin te onderhouden.

Facebook

Tuinafscheiding van hout

Veranda’s en Tuinhuizen

Ontwerp en eindresultaat