Tuinontwerp

Wanneer u graag een nieuwe mooie tuin wilt begint het bij een tuinontwerp. Daarom is het goed om advies te krijgen van een vakkundig bedrijf. De Vernieuwing Hoveniers zorgt voor dit tuinontwerp advies. Bij een tuinontwerp adviseren wij tevens over diverse onderhoudswerkzaamheden van uw tuin.

Wij kiezen in het ontwerp van uw tuin voor hoogwaardige materialen en goede constructies. Hierdoor wordt jarenlang tuinplezier gewaarborgd. Hoveniersbedrijf de Vernieuwing heeft al tientallen ontwerpen gemaakt en uitgevoerd.

Wanneer u kiest voor een tuinontwerp bij de Vernieuwing Hoveniers maken wij eerst een geheel vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken we met u alle mogelijkheden zijn en nemen uw eigen wensen hierin mee. Als we het met elkaar eens zijn beginnen onze medewerkers aan het tuinontwerp. Na het eerste tuinontwerp kunt u zelf nog dingen aanpassen tijdens een tweede gesprek. Wanneer het definitief rond is beginnen wij met uw tuinaanleg.

Naast een volledig ontwerp richten wij ons ook op renovaties en beplantingsplannen. Met een herinrichting en aanvulling van uw beplanting kan er al een volledig nieuwe sfeer in de bestaande tuin ontstaan. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van beplantingsplannen. in de beplantingsplannen nemen we uiteraard uw wensen mee.

Een tuinontwerp of beplantingsplan bij de Vernieuwing wordt voor u persoonlijk op maat gemaakt en is dus altijd uniek. Door uw eigen wensen en onze ervaringen samen te brengen maken wij een tuinontwerp waar u jarenlang plezier van zult hebben. Onze medewerkers werken in de omgeving van Bunschoten, Amersfoort, Hilversum, Eemdijk, Nijkerk, Soest, Baarn Laren en Blaricum. Waarneer dat nodig is gaan we verder om uw tuin tot een droomtuin te maken.

tuinontwerp-bunschoten
tuinontwerp-amersfoort
tuinontwerp-spakenburg

Facebook

Recente tuinontwerp referenties

Tuinafscheiding van hout

Ontwerp en eindresultaat

Ontwerptekeningen